Technisch beheer en onderhoud

Home / Onderhoud / Technisch beheer en onderhoud

Onderhoudsdiensten


Meer weten?

Graag bespreken we met u wat de mogelijkheden zijn.

(0)33 30 31 089

Technisch Beheer en onderhoud

Het beheer en onderhoud van installaties is van groot belang. Je verlengt de levensduur, voorkomt dat systemen onverwacht uitvallen en garandeert daarmee ook meteen veiligheid van medewerkers of klanten. Wij blijven dan ook graag na installatie de beste partner voor onze relatie. Ons vakkundige team van Technisch Beheer zorgt ervoor dat je 24/7 ontzorgt en geadviseerd wordt over het beheer en onderhoud van jouw installaties.

Beheer en onderhoud

Als allround technisch installateur blijven wij betrokken bij onze klanten, ook na oplevering. In de vorm van beheer en onderhoud voeren onze monteurs periodiek onderhoud uit. En worden storingen opgelost, soms zelfs nog voordat ze zich voordoen. Ontdek hoe dit eruit ziet.

Meer beheer en onderhoud, minder storing

Iedere technische installatie vergt onderhoud. Daarmee verleng je de levensduur en voorkom je dat systemen onverwacht uitvallen. Uiteindelijk resulteert het zelfs in een verhoogd werk- en leefcomfort.

Om dat te bereiken, beheren we het pand. Zo controleren wij beveiligings- of sprinklerinstallaties in het magazijn. Of onderhouden wij elektrotechnische of werktuigbouwkundige installaties in het kantoorpand.

Onderhoudscontract afsluiten

Door een onderhoudscontract bij DuurzaamNL af te sluiten, hoef jij je nergens meer druk om te maken. In een gesprek met onze specialist vertel jij over jouw behoeftes. Wij zorgen voor een maatwerk contract dat daar naadloos op aansluit. Bepaal uiteindelijk zelf of jij alle installaties door ons laat onderhouden. Of alleen een deel daarvan. Onze experts vertellen hoe vaak de installatie onderhoud vergt. Dat kan een keer per jaar zijn of iedere zes maanden.

Veilige werk- en leefomgeving

Het onderhoud van installaties doe je niet alleen voor de beste kwaliteit van de apparaten. Periodiek onderhoud waarborgt ook de veiligheid van medewerkers.